elégtétel

„elégtételt veszünk”, ezzel fenyegette meg ellenfeleit a magyar kormányfő, a vitya. egész pontosan ezt mondta:

Az ellenfelek is tudják, most évtizedekre eldőlhet az ország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza: nem érvelnek, hanem cenzúráznak, nem vívnak, hanem csípnek, rúgnak, harapnak, és a gyűlölet magvait szórják szét, amerre csak járnak – mondta. „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is, de most nem vesztegethetjük erre sem az erőnket, sem az időnket. A támadásokat rázzuk le magunkról, mint kutya a vizet (…), csak Magyarország megvédésére fordítsuk az erőnket”. (forrás: kormány)

csak, hogy világos legyen: mindenki ellenfél, aki nem ért egyet 100 százalékban „velük”.
a politikai és jogi elégtételt értem, ez nyílt fenyegetés. de milyen az erkölcsi elégtétel? olyan bayeres? taknyon, véren való kirángatás az erkölcsi fertőből?
abban szinte 100 %-ig biztos vagyok, hogy a rendszerváltás óta nem volt ilyen. mármint, hogy az éppen hivatalban lévő min.elnök konkrét fellépéssel fenyegesse meg mindazokat, akik nem értenek vele egyet.
nagyon kijár már egy kurva nagy politikai pofon ennek az embernek, aki -tudom- a történelemkönyvek lapjain csak magyarország morális leépítőjeként szerepel majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0
0
0
0